Tätä en aikaisemmin ollut tehnyt, mutta eilen piti kokeilla. Ihan hyvin onnistui, pääsi kivasti käymään kävelyllä ennen syömistä, kun tämä valmistui kotona "itsestään".

1 rkl öljyä

500 gr naudanpaistia kuutioina

2 rkl vehnäjauhoja

1 dl vettä

2 valkosipulin kynttä silputtuna

2 fondikuutiota (provencal)

500 gr paseerattua tomaattia (murskakin käy)

3 dl punaviiniä

3 porkkanaa paloiteltuna

10-15 hillosipulia

1 rkl sokeria

2 laakerinlehteä

1-2 rkl soijaa

1 tl mustapippuria

170 gr lohkottuja herkkusieniä

 

Kuumenna öljy padassa ja ruskista lihakuutiot. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi, fondikuutiot ja porkkanapalat. Kypsennä hetki. Lisää loput aineet ja anna hautua tunnin verran kannen alla. Ja tarvii, lisää nestettä, itsellä ei ainakaan ollut tarvetta.

Laitettiin tuohon ruokaan edullista australialaista Hardys Bin 343:sta. Loppupullollinen toimikin loistavasti padan kanssa.