Arkena meidän perheen aamupala on pitkälti leipä ja mehu-linjaa, mutta viikonloppuisin on kiva syödä pidemmän kaavan mukaan, ja jotain vähän muuta kuin ruisleipää (jossa sinänsä ei ole mitään vikaa). Mä tein lauantaina tätä puuroa, mies teki sunnuntaiaamuna ihania pesto-mozzarella-kolmioleipiä.

Tämä on aika iso satsi jälleen, mutta isompi neiti söi tätä sitten välipalaksi.

1 l vettä

1 1/2 mannasuurimoita

1/4 tl suolaa

3/4 dl sokeria

2 purkkia vauvan mangososetta

Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla. Lisää suurimot joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää puuroon mangot ja sokeri. Jäähdytä täysin kylmäksi ja vatkaa sen jälkeen kuohkeaksi. Namnam!